Specialist in dakgoten

Een betrouwbare dakwerker vinden om dakgoten in Vorselaar te plaatsen? Doe dan beroep op de kennis en vaardigheden van Renozink. Zij zijn niet alleen gekend in de ruime regio van Vorselaar voor het plaatsen en renoveren van platte & hellende daken, groendaken en Resitrix EPDM, maar ook voor al uw bakgoten en hanggoten en dakkapellen in zink en lood.

Bakgoten en hanggoten

Bakgoten zijn van beneden niet zichtbaar en zijn aan de buitenkant bekleed met kunststof, hout of pvc. Hanggoten worden bevestigd met zichtbare haken en bestaan in verschillende modellen. Ook een goede waterdichte aansluiting van bijvoorbeeld een dakkapel op een pannendak kan met zink en lood.

Lood- en zinkwerken

Daar waar uw dakgootbekleding over een meer beschermende en esthetische functie beschikt, zijn lood- en zinkwerken vooral functioneel. Die lood- en zinkwerken zorgen er immers - samen met de afvoerbuizen - voor dat het water correct wordt afgevoerd. Met professionaliteit en vakbekwaamheid begeleidt Renozink uit Vorselaar u bij uw keuze van de juiste dakgoten.

Contact opnemen

Nog vragen over dakgoten? Of over lood & zinkwerk? Contacteer ons gerust. Wij geven u graag gericht advies.