Platte daken in EPDM

Wil u een plat dak in EPDM in Vorselaar laten leggen? Neem dan vandaag nog contact op met Renozink, uw betrouwbare partner in dakwerken. Deze bouwonderneming heeft al jaren een uitstekende reputatie in dakwerken in Vorselaar en omgeving.

Transparant bouwproces

U kan bij Renozink terecht voor de aanleg van platte & hellende daken, dakgoten, lood- en zinkwerken en groendaken. We zijn gespecialiseerd in het werken met EPDM van Resitrix voor platte daken en leveren telkens weer kwalitatieve projecten af.

Eén centraal aanspreekpunt coördineert alles vanaf het prille begin tot de ultieme afwerking. Schade aan uw dak? Dan kan u Renozink uit Vorselaar inschakelen voor kleine of grote herstellingen.

Neem nu hier contact op

Renozink legt mooie referenties voor, zowel in nieuwbouw als renovatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u dak in EPDM of andere materialen?

Neem dan vandaag nog hier contact op. Wij komen graag bij u langs en maken een offerte op maat van uw project op. Voor dringende opdrachten houden we steeds een gaatje vrij in onze agenda. Zo kan u op elk moment op ons rekenen.