Mooie en kwaliteitsvolle groendaken

Op zoek naar een ervaren dakwerker om groendaken in Vorselaar en grote omgeving te leggen? Dan moet u beslist kennis maken met Renozink. Groendaken zijn platte & hellende daken waarvan de bedekking hoofdzakelijk bestaat uit levende planten.

Langere levensduur van dakbedekking

Ze zijn niet alleen mooi, en zorgen voor meer groen in de stad, maar ze zijn ook water- en luchtzuiverend en hebben een positief effect op het milieu. Een groendak zorgt voor een langere levensduur van de dakbedekking en heeft een isolerende functie. Renozink in Vorselaar bij Turnhout plaatst twee types van groendaken.

Vegetatiedaken

Vegetatiedaken zijn vooral begroeid met vetplanten en kruiden. Deze groendaken hebben weinig onderhoud nodig en er is geen aangepaste dakconstructie vereist. We hebben een breed gamma aan varianten en mogelijkheden. Veel is afhankelijk van het type en de sterkte van de dakconstructie.

Daktuinen

Daktuinen zijn vergelijkbaar met gewone tuinen. Ze bestaan uit grassen, struiken en eventueel ook bomen. Zelfs dakterrassen en vijvers zijn mogelijk. Dergelijke groendaken vergen veel onderhoud en vormen een sterke belasting zodat een aangepaste dakconstructie noodzakelijk is.

Contact opnemen

Wil u graag zelf zo’n groendak laten plaatsen? Neem dan snel contact op en informeer naar de mogelijkheden. U kan Renozink ook inschakelen voor dakgoten en EPDM van Resitrix.