Solvabele bouwpartner voor platte en hellende daken

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gecertificeerde dakwerker om uw platte & hellende daken in Vorselaar te plaatsen? Dan vindt u bij Renozink wat u zoekt.

Platte daken

Wij zorgen voor een feilloze plaatsing van uw plat dak in EPDM van Resitrix. Dit materiaal heeft talrijke voordelen. Zo heeft het een zeer lange levensduur en is het milieuvriendelijk en uitstekend bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. U vindt Renozink elke dag op een werf in de ruime omgeving van Vorselaar bij Turnhout.

Wij zijn uw specialist voor de aanleg van allerhande platte daken, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Een team van enthousiaste medewerkers staat dagelijks paraat om uw verwachtingen in te lossen.

Hellende daken

U rekent ook op Renozink voor de plaatsing van hellende daken in alle mogelijke materialen, zoals verschillende soorten leien, dakpannen en dakisolatie. We komen graag bij u ter plaatse om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

We begeleiden u ook bij het kiezen van de juiste materialen. Onze resolute keuze voor duurzaamheid, kwaliteit en milieu leverde ons al talrijke klanten op, niet alleen in de regio Vorselaar maar in heel Vlaanderen.

Herstellingen

Wil u kleine herstellingswerken laten uitvoeren? Of is uw dak aan een grondige opknapbeurt toe? Doe dan zeker beroep op de ervaring en knowhow van Renozink in Vorselaar.

Renozink biedt u voor elke bouwstijl en elke budget de juiste oplossing, van timmerwerken tot afwerking en isolatie. We hebben onze sporen verdient in zowel nieuwbouw als renovatie.

Contact opnemen

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en ook uw dakgoten en groendaken door ons laten plaatsen? Neem dan nu contact op. Wij maken graag tijd voor u!