Resitrix EPDM is beste optie voor platte daken

Wil u een dakwerker vinden die EPDM van Resitrix in Vorselaar bij Turnhout gebruikt? Dan bent u bij Renozink aan het juiste adres. Resitrix biedt een totaal gamma hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken. Die zijn eenvoudig te plaatsen, brandveilig en bovendien milieuvriendelijk. Op www.resitrix-epdm.be maakt u kennis met het ruime aanbod en de talrijke voordelen van Resitrix.

Duurzame oplossing voor platte daken

Renozink in Vorselaar is heel enthousiast over Resitrix EPDM. Het is een uniek technisch concept en biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak. EPDM is een éénlaagse synthetische dakrubber. EPDM afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een erg lange levensduur.

Voordelen van EPDM

  • EPDM heeft een levensduur van minstens 50 jaar.
  • EPDM is uitstekend UV- en ozonbestendig, en bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • EPDM-rubber beschikt over een hoog rekvermogen. Hierdoor is EPDM rubber heel goed bestand tegen scheuren en perforaties.
  • EPDM is een milieuvriendelijke oplossing. Daarbij komt nog dat EPDM volledig recycleerbaar is en herwerkt kan worden in andere toepassingen.
  • EPDM wordt vaak gebruikt als basis voor groendaken.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen over EPDM, platte & hellende daken, dakgoten of groendaken? Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder!